Back to Ice

Useiden koronarajoitus ym. peruuntumisten vuoksi loppuvuodesta saakka siirtynyt projekti nyt vihdoin käynnissä.

Back To Ice projektin tarkoituksen on auttaa jääkiekon syystä tai toisesta lopettaneita lapsia ja nuoria takaisin harrastuksen pariin.

Toimintaa tehdään matalankynnyksen toimintana pienryhmissä ja yksilövalmennuksena. Aluksi toiminta keskittyy 12-16 vuotiaisiin nuoriin. Monilla korona-aika on harrastuksen lopettamisen myötä tuonut haasteita myös koulunkäyntiin ja sosiaaliseen elämään. Osalla kaikki loppunut kokonaan ja ns. mökkiydytty. Aktiivisen harrastuksen loppumisen ja koronan myötä arkirutiinit sekä koulunkäynti ovat näillä nuorilla romahtaneet.

Nuorien ja heidän vanhempien kanssa käydyissä keskusteluissa tullut kuitenkin ilmi nuorilla edelleen kytevä liekki jääkiekkoa kohtaan. Kynnys palata tai yrittää uudelleen kasvanut kuitenkin liian suureksi. Tästä projekti saikin alkunsa ja päätimme järjestää nuorille henkilökohtaisia tempauksia, harjoitteita, valmennusta ja mahdollisuuksia päästä uudelleen testaamaan roihahtaako liekki jääkiekkoharrastukselle jossain muodossa uudellen.

Hockey Dream ry on hankkinut ja kerännyt nuorille tarvittavia varusteita. Lahjoituksia otetaan edelleen vastaan toimisto@hockeydreams.fi

Back To Ice… school… and Life